12.8.06

Yeni Şafak'ta Ortadoğu ve etnik prensip üzerine yayınlanan yazım

12 Ağustos 2006, Cumartesi günü (bugün) Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan yazıma ulaşmak için Yeni Şafak gazetesi websitesine girip 12 Ağustos tarihli Düşünce Gündemi'ne girebilir, http://www.yenisafak.com.tr/dusuncegundemi/ yada aşağıdaki linki takip edebilirsiniz. Fakat yeni bir yazı eklendiğinde aşağıdaki link işe yaramaz o zaman arşivden aramanız gerekir:
http://www.yenisafak.com.tr/dusuncegundemi/?t=12.08.2006

3 yorum:

sscetin dedi ki...

Sener'cim hayirli olsun, artik sana kendi koseni de verirler yakinda:)

Senin de yazinda goruldugu gibi ozellikle A.B.D de bir Neo-Oryentalizm akimi basladi 11 Eylul den sonra ve bu gorus tarzi dunya tarihi ve cografyasi konusunda cahil olan ABD li siyasi cevreleri etkilemis durumda. Hepsine bir Edward Said kitabi hediye etmek lazim.

Bush un favori tarihcilerinden biri Bernard Lewis de zaten garip otesi aciklamalar yapmis Iran hakkinda ve bu yaziyi ciddiye alip Wall Street Journal a koymuslar. Ne kadar farkli bir paralel dunyada yasadiklarinin kaniti olsa gerek bu.

Mustafa Domanic dedi ki...

Sener,

Tebrik ediyorum, Serim'in dedigi gibi umarim yakinda kendi koseni edinirsin. Fakat ne yazik ki hala yaziyi okumadim cunku link calismiyor. Yazinin bir kopyasini da buraya koyarsan seviniriz.

Melih Bayram Dede dedi ki...

Dusunce Gundemi bolumunun adi, "Yorum" olarak degisti. Bu nedenle yaziniza, http://www.yenisafak.com.tr/yorum/?t=12.08.2006 adresinden ulasilmaktadir.